1. Η Αθήνα είναι η πρωτεύουσα και η μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας, είναι μια από τις παλαιότερες πόλεις του κόσμου, με την καταγεγραμμένη ιστορία της να εκτείνεται περίπου 3.400 χρόνια. Βικιπαίδεια

TO BHMA TOY ΠΟΛΙΤΗ

TO BHMA TOY ΠΟΛΙΤΗ
............................................................................................................με καθημερινή ενημέρωση
Powered By Blogger

Σάββατο 10 Μαρτίου 2018

Στη Βουλή νομοσχέδιο με τροποποιήσεις στον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (ΚΟΚ)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Διαβάστε αναλυτικά το νομοσχέδιο - Τι αλλάζει σε παραβάσεις, πρόστιμα, κατάθεση πινακίδων, ταξί, ΚΤΕΛ, ΚΤΕΟ και «γουρούνες»
Κατατέθηκε στη Βουλή (8-3-2018) το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών με τίτλο «Ρυθμίσεις θεμάτων μεταφορών και άλλες διατάξεις» με το οποίο επαναπροσδιορίζονται θέματα των επιβατικών μεταφορών.
Το Νομοσχέδιο προβλέπει που προβλέπει αυστηρότερες ποινές για τους παραβάτες του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (ΚΟΚ), αλλά και  μείωση 40% σε όλα τα πρόστιμα, όμως τριπλάσια προσαύξησή τους με εισοδηματικά κριτήρια. 
Οι παραβιάσεις θα διαχωρίζονται σε τρεις κατηγορίες, χαμηλής, μεσαίας και υψηλής επικινδυνότητας, και αναλόγως της διαβάθμιση που θα εισηγηθεί η επιτροπή Οδικής Ασφάλειας και το αντίστοιχο πρόστιμο. Να σημειωθεί πως παραβιάσεις όπως η κατανάλωση αλκοόλ, μεταξύ άλλων, εξαιρούνται από τα πρόστιμα με εισοδηματικά κριτήρια.

Διαβάστε ολόκληρο το νομοσχέδιο εδώ

1 σχόλιο:

  1. Baccarat - How to Play the game of Baccarat | UrbanDaddy
    Learn how to 바카라 사이트 play Baccarat online from the creators of Baccarat, a fast-paced deccasino game for the new generation of video 인카지노 poker players.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΙΔΗΣΕΙΣ